Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pe 30.8. Suiston Taiteiden Yö (20:00)

30/08 @ 16:00 - 03:00

Pe 30.8. Suiston Taiteiden Yö

VAPAA PÄÄSY
Baari avoinna 16.00-03.00
Ulkona ruokakoju

Suiston Taiteiden Yön aikataulu ja ohjelma:

20.00 West African Rhytm by Ismaila Sane & Jamora soittaa pitkin iltaa 20.00-02.00. Tuo oma rumpu mukaan ja osallistu rytmeihin! (ulkona)
20.30 Dänkki Briha
21.30 Veto Underground Media Elokuvanäytös n. 30 min (ulkona)
22.00 Joniveli
22.30 Veto Underground Media Elokuvanäytös n. 30 min uusinta (ulkona)
23.30 Dub Vallila featuring Emilia Sisco
00.30 Veto Underground Media Elokuvanäytös n. 30 min 2. uusinta (ulkona)

INFOT:

West African Rhytm by Ismaila Sane & Jamora:

Ismaila Sané on senegalilaissyntyinen lyömäsoittaja, laulaja, afrikkalaisen baletin soolotanssija, koreografi ja pedagogi. Sané tunnetaan soolouransa lisäksi myös Suomessa yhtyeistä Senfi, Buddha Surfers, Galaxy ja Piirpauke sekä Espanjassa yhtyeistä Global Perfussion, Baba Djembe ja Mbalax.

Jamora ry on Tampereella toimiva länsiafrikkalaisen tanssin ja musiikin yhdistys. Järjestämme tanssi- ja djemberumputunteja, jotka ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta. Opettajana toimii senegalilaissyntyinen muusikko ja koreografi Ismaila Sané, joka on pitkään opettanut Tampereella sekä muualla Suomessa ja maailmalla länsiafrikkalaisia rytmejä ja tansseja. Yhdistys on perustettu vuonna 2007 ja sen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää länsiafrikkalaisen tanssin ja rummutuksen harrastusta Tampereella.

Jamora sanana tarkoittaa yhdessä tekemistä.

Dänkki Briha:

Dänkki Briha on etelä-karjalais-helsinkiläinen gangsta-folk-kollektiivi, joka inspiroituu inkeriläis-karjalais-suomalaisesta folkloresta, myyteistä ja kaupunkikuvasta. Taiteeseen ja kansanrunouteen intohimolla suhtautuva yhtye sulauttaa yhteen teatterillisen ilmaisun, ikiaikaisen kulttuuriperimän sekä ultramodernin äänimaiseman. Juho Liiran ajattomat vokaalit, Matias Kontulan herkkä sähköviulu sekä Manu Penttilän rajoja rikkova tuotanto yhdistyvät ainutlaatuiseksi etnofuturistiseksi bängerikoneeksi, joka toimii yhtä varmasti livenä kuin levyltäkin.

Yhtyeen psykedeelisesti kansallisromanttinen esikoisalbumi ”Viipurin Kingpin” ilmestyi 14.6.2024 Sick Boogie Recordingsin kautta. Levy kuljettaa kuulijansa Laatokalta Saimaalle ja Lapista Viroon, matkalle, jonka mutkissa tulevaisuus ja menneisyys kietoutuvat toisiinsa.

Joniveli:

Joniveli on suomalaisen hiphopin veteraani, joka nauttii arvostusta niin tuottajana kuin räppärinäkin. Jonivelin tuorein kuunnelmanomainen albumi “Varjopuoli (Jonny bro beats Vol. 2)” matkustaa trip hopin ja abstraktimman hip hopin hengessä varjoisalla puolella.

Dub Vallila:

Helsingin Vallilasta lähtöisin oleva reggaebändi Dub Vallila tarjoaa alkukantaisia rytmejä, tuhtia bassoa, mystisiä puhallin- ja perkussio -sooloja, höystettynä psykedeelisillä Dub-efekteillä.

Bändi on julkaissut useita sinkkuja vuosien varrella ja täyspitkä albumi, -Katakom Beat, ilmestyi vuonna 2022.

Dub Vallilan musiikkia on päätynyt myös useille mainosvideoille ja elokuvien taustoille. Kesällä 2023 Dub Vallila julkaisi sinkun nimeltä ”Say” joka tehtiin yhteistyössä maineikkaan ja USA:ssakin menestyneen laulaja Emilia Siscon kanssa. Sen myötä he ovat esiintyneet yhdessä useilla klubeilla ja festivaaleilla.

Omien biisien lisäksi keikalla kuullaan muutamia vanhoja reggaehittejä.

Veto Underground

Veto Underground Media on skeittikulttuurin dokumentointiin keskittyvä projekti joka sai alkunsa Hämeenlinnassa vuonna 2008.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30/08
Aika:
16:00 - 03:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Suistoklubi
Viipurintie 4
Hämeenlinna, 13200 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
03 6120266
Kotisivu:
suisto.fi